Apetit veggie!

Druhé číslo speciálu Apetit veggie! s podtitulem Lahodné dýně vychází 26. 9. a přináší spoustu inspirace na vaření v podzimním a zimním čase.

Apetit veggie! 2/2019

Úroda dýní, řepy, ořechů i jablek si přímo říká o proměnu v hřejivá jídla a voňavé dezerty. Vychutnejte si brambory a kořenovou zeleninu v nápaditých úpravách na plotně i z trouby, dopřejte si ájurvédskou hostinu plnou indických vůní a chutí, uvařte si sytá jídla z luštěnin podle receptů Petra Klímy nebo se rozmazlete dezerty s kaštany, karamelem, ořechy a čerstvými fíky. Vegani a vyznavači raw stravy se mohou těšit na recepty z dýní, semínek, řepy nebo batátů. A pokud uvažujete o pěstování domácí zeleniny, Radka Pokorná ze sdružení Kokoza vám poradí, jak na to, i když nemáte vlastní zahradu.


Apetit veggie!

Časopis Apetit veggie! 2/2019 Lahodné dýně

84,90 Kč