Časopis Apetit veggie! 2/2019 Lahodné dýně

Úroda dýní, řepy, ořechů i jablek si přímo říká o proměnu v hřejivá jídla a voňavé dezerty. Vychutnejte si brambory a kořenovou zeleninu v nápaditých úpravách na plotně i z trouby, dopřejte si ájurvédskou hostinu plnou indických vůní a chutí, uvařte si sytá jídla z luštěnin podle receptů Petra Klímy nebo se rozmazlete dezerty s kaštany, karamelem, ořechy a čerstvými fíky. Vegani a vyznavači raw stravy se mohou těšit na recepty z dýní, semínek, řepy nebo batátů. A pokud uvažujete o pěstování domácí zeleniny, Radka Pokorná ze sdružení Kokoza vám poradí, jak na to, i když nemáte vlastní zahradu.


OBSAH ČÍSLA:


  • Z trouby a z plotny - Zapékaná jídla z dýní a brambor, slaný koláč, závin, pizza, křupavý chléb, polévky, kaše či ravioly prohřejí chladné dny pestrou paletou chutí.
  • Studená kuchyně a saláty - Veganské suši, pomazánky a sendviče, syté saláty a zeleninová latté nabitá vitaminy spolehlivě zaženou podzimní a zimní rýmičky!
  • Podzimní raw požitek - Barevný podzimní salát, praktická kaše do skleničky, batátové špagety nebo luxusní dýňový koláč s čokoládovým krémem uspokojí i nejnáročnější jedlíky.
84,90 Kč